Počet položek: 0 0,- Kč

Moderní krbové vložky FLAMEN?

FLAMEN je ryze český výrobce krbových vložek, které navrhli vývojáři s dlouholetými zkušenostmi v oblasti vývoje, výroby a distribuce krbů.

Krbové vložky FLAMEN jsou odrazem současných standardů, požadovaných od moderních evropských zdrojů tepla pro vaše domovy. Jsou to bezpečné spotřebiče na vysoké technické úrovni, které se snadno ovládají a obsluhují a při správném provozu si zachovávají čisté prosklení a výstelku topeniště, která je z vysoce jakostního materiálu LACfire.

Krbové vložky FLAMEN jsou ryze českým výrobkem. Dodavateli jsou výhradně české firmy. Výjimkou je německý výrobce a dodavatel keramického skla.

K vývoji krbových vložek FLAMEN je přistupováno flexibilně a s ohledem na každý detail, ať jde o funkci nebo styl. Protože jsou vyráběny s důrazem na design a technické provedení, poutají pozornost v každém interiéru. Jedinečností krbů FLAMEN je efektivní systém spalování FLAMclean, který distribucí vzduchu pro hoření a systémem deflektorů přispívá k dokonalejšímu spalování v krbu, zajišťuje čisté sklo krbové vložky. Se systémem FLAMclean tak produkty FLAMEN dosahují vysoké hodnoty účinnosti, velice nízkých hodnot emisí a jsou tak šetrné k životnímu prostředí. To potvrzuje i certifikace podle evropských norem EN 13229, 15a-BVG, BlmSchV Stufe II.

Kvalitu provedení potvrzuje desetiletá záruční doba na těleso krbové vložky a čtyřletá záruka na výstelku topeniště LACfire z akumulačního žárobetonu.

Tým FLAMEN má dlouholetou zkušenost v oblasti vývoje, výroby a prodeje krbových vložek jak v České republice, tak v zahraničí. Společným cílem je vysoká kvalita krbových vložek, jedinečné technické parametry, vytříbený design a spokojenost zákazníků.

Moderní krbové vložky FLAMEN? - 104192 -
Moderní krbové vložky FLAMEN? - 104193 -
Moderní krbové vložky FLAMEN? - 104194 -

Vložit komentář

Jméno
Email ( email není zveřejněn )
Váš příspěvek   ( Fotky můžete vložit po odeslání příspěvku. )
opiště kód
antispam
     Více informací